Asia Eper palánta

Részletek
Nincs is annál finomabb, mint amikor a saját kertjében termő eperből csemegézhet, amelynek palántáját a saját két kezével ültette és gondozta. Az Asia eper palánta kitűnő választás ehhez, ugyanis nagyon nagy méretű, megnyúlt, piros húsú gyümölcsöket hoz, amelyek közepesen kemények.

Magas cukortartalma miatt igazi ínyencségnek számít a földi eprek táborában, ugyanis nagyon édes. E palánták a terméshozam szempontjából is kiemelkedőek, ezzel együtt pedig esztétikai értékük is igen magas. Hiszen nincs annál szebb látvány, mint amikor a zöld levelek között piroslanak a hatalmas gyümölcs szemek.

Ez a típus szabadföldi és fóliás termesztésre egyaránt alkalmas. A napos, félárnyékos helyet kedveli, kései érésű, így akkor is friss epret falatozhat, amikor a legtöbb helyen már leérettek a gyümölcsök. A friss fogyasztás mellett feldolgozásra is alkalmasa, krémek, levesek készülhetnek belőle, de lekvárként vagy szörpként eltéve télen sem kell lemondani a saját birtokán termett eper ízének élvezetéről.
Adatok
Cikkszám
001-1075