Aranytarka kúszó kecskerágó

Részletek
Ez a dekoratív dísznövény igazi főnyeremény kis – és nagy méretű kertekben egyaránt, hiszen megjelenése esztétikus, ráadásul remekül érzi magát napos és félárnyékos helyen egyaránt, emellett pedig a talaj szempontjából sem válogatós.

Ültetheti előkertbe, térhatárolóként, de a teraszon vagy az erkélyen dézsában is jól érzi magát. Emellett sűrű, tömött sövényként is megállja a helyét.

Ami biztos, hogy bármilyen funkciót és helyet is szán az Aranytarka kúszó kecskerágó számára, biztos lehet abban, hogy minden érkező vendégnek megakad a növényen a szeme legalább egy pillanatra. Ez a sárga-tarka levelű szépség egyébként ha támasztékra talál, akár három méter magasra is felkúszik, vagyis segítségével a dekorációs lehetőségek tárháza végtelen, ha kertről vagy teraszról van szó.

Mindez azt jelenti, hogy körbehatárolhatja vele a kertjét, díszítheti a balkonját, ékesítheti az elő-vagy hátsókertjét vagy a kerítésre is futtathatja. Ezzel pedig egy egészen új, különleges és semmihez sem hasonlítható atmoszférát teremthet a birtokán.
Adatok
Cikkszám
001-1045