Leylandi ciprus

Leylandi ciprus
1 270 Ft
Ha ideális sövénynek alkalmas növényt keres, akkor most megtalálta, a Leyland ciprus ugyanis nem csak tökéletesen elrejti a kertjét az utcán közlekedők szeme elől, de kifejezetten esztétikussá is teheti vele a környezetét.
Részletek
Olyannyira, hogy tulajdonképpen képes meghatározni az egész birtok látványvilágát. Kifejezetten magasra, akár 10-15 méterre is megnő, így fontos, hogy kordában tartsa az évenkénti metszés segítségével, amikor olyan formát hozhat ki belőle, amilyet csak szeretne. Akár teljes egészében helyettesítheti vele a kerítést, de el is takarhatja vele a meglévő birtokhatárolóját.

Alacsony gondozási igényének köszönhetően akkor is bátran belevághat az ültetésébe ha nincs nagy rutinja a kertészkedésben, ugyanis a kevés gondoskodást is gazdagon meghálálja.

Mivel nagyon gyorsan nő, nem kell sokáig várnia arra, hogy a szeme elé táruljon álmai zöld kerítése. Egy év alatt akár egy méteres Leyland ciprusok is ékesíthetik az udvarát. Mivel pollenmentes, az allergiások is bátran elültethetik. Így senkinek sem kell lemondania erről a praktikus és dekoratív térhatároló növényről.
Adatok
Cikkszám
001-1008