Télizöld fagyal

Télizöld fagyal
1 270 Ft
Ha olyan különleges díszcserjét szeretne a kertjébe amely nem csak esztétikus de térhatárolás szempontjából praktikus is, akkor a Télizöld fagyal az Ön számára ideális választás.
Részletek
Igen erőteljes növekedésű, a talaj iránt pedig nincsenek nagy igényei, így ideális éke lehet a kertjének, de akár sövényt is álmodhat belőle. Ráadásul minden évszakban megörvendezteti valamivel az ott élőket. Sötétzöld levelei szolidan ékesítik az udvart, tavasszal nyíló fehér virágai gyönyörűek, ráadásul mivel termései a téli időszakban is az ágain maradnak, a hó alatt is igazán egyedi látványt nyújt.

Ha pedig szeretné odavonzani a környék szárnyas lakóit is, akkor kiemelten jó választás a Télizöld fagyal, ugyanis számukra e növény termése ízletes csemege. Leveitől csak a kemény fagyok idején válik meg, ám ekkor sem kell kétségbe esni, mert tavaszra újra teljes pompájában csodálhatja majd ezt a nem mindennapi növényt.

Mivel igényei alacsonyak a gondozás terén, sövényként is bátran ültetheti, tökéletesen betölti a térhatároló szerepet is, de önmagában is igen magas a dekorációs értéke.
Adatok
Cikkszám
001-1005